Om oss

På SB Försäkring & Placering AB arbetar kvalificerade försäkringsrådgivare som är en del av Länsförsäkringars försäljningsorganisation som anknuten försäkringsförmedlare.

Vi är specialister på tjänstepension för företag och våra pensionsrådgivare ger personliga råd inför framtiden som pensionär.

Pensionsrådgivning för att gå igenom din tjänstepension för företag

På SB Försäkring & Placering AB arbetar engagerade försäkringsrådgivare med lång erfarenhet av pensionssystemet. Vi håller oss uppdaterade om det senaste inom pensioner och rekommenderar alltid det bästa alternativet för din tjänstepension för företag.

I vårt dagliga arbete möter vi kunder som befinner sig i olika faser i livet.

  • Vi tar emot personer som bara är år ifrån att gå i pension och vill veta mer om hur mycket tjänstepension man får ut och hur man samlar ihop pensionen. Många undrar också när pensionsutbetalningen sker.
  • Vi tar även emot yngre kunder som vill veta mer om tjänstepensionen och vad man själv kan göra för att höja pensionen med bland annat eget pensionssparade. Oavsett vem du är och vad du behöver råd inom kan vi på SB Försäkring & Placering AB hjälpa dig vidare.

Du är välkommen att kontakta våra pensionsrådgivare på SB Försäkring & Placering för mer information om oss, pension hos Länsförsäkringarna eller annat som rör din tjänstepension.